Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOČEK NOVE GODINE Grupa Dalmatino nastupa u Aurori

DOČEK NOVE GODINE Grupa Dalmatino nastupa u Aurori

U suradnji s hotelom Zora je osiguran i smještaj

Grupa Dalmatino nastupa u klubu Aurora u Primoštenu na dočeku Nove godine, ali i na reprizi! Ograničen broj Early bird ulaznica po cijeni od 180 kuna za doček i 100 kuna za reprizu možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa te online.

- Posebna ponuda očekuje sve koji žele provesti novogodišnje trenutke u Primoštenu jer Aurora club u suradnji s hotelom Zora organizira i smještaj za 31. prosinca i 1. siječnja po odličnim cijenama! Smještaj uključuje večeru i doručak te korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom, fitnes i saunu i to sve samo za 250 kuna po osobi po danu. Sve rezervacije za smještaj u hotelu Zora mogu se obaviti na broj 022 571 881, putem e-maila hotel-zora@zora-hotel.com ili online uz upisivanje koda aurora22 na mjesto gdje se nalazi pristupni ključ - poručili su organizatori.


Koncert će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i Covid potvrde. Za sve one koji nemaju potvrdu testiranje će biti organizirano na ulazu po cijeni od 50 kuna.

Sve novosti o događanjima i koncertima u Aurora Night Clubu možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici te Instagram profilu. Stolovi se mogu rezervirati pozivom na broj mobitela 099 315 8225, a za sve ostale informacije treba nazvati broj 098 920 1964.


Vaša reakcija na temu