Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Doček Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Doček Nove godine u sali za vjenčanja Mr. & Mrs.

Večer će biti prepuna dobre svirke, pića, jela, raspoloženih, vedrih lica i plesa do jutra

Došlo je vrijeme kada se svi pitaju gdje i kako provesti doček Nove godine, zato smo danas za vas pripremili jedno od rješenja. Ugodna svadbena sala Mr. & Mrs. bit će lokacija na kojoj će se na novogodišnju večer održati velika blagdanska zabava. Program će se odvijati uz pratnju muzike uživo popularnog domaćeg benda Iluzija, kao i nastup DJ-a koji će dodatno začiniti večer.

Večer će biti prepuna dobre svirke, pića, jela, raspoloženih, vedrih lica i plesa do jutra. Zabave definitivno neće nedostajati, zato požurite i rezervirajte svoje mjesto na ovoj zabavi.

Svečani doček Nove godine uveličat će nastup grupe Iluzija. Osim glazbe uživo, publiku će zabavljati i DJ. Cijena ulaznice za novogodišnju večer iznosi 540,00 kn. U cijenu je osim ulaznice uključena večera u 4 slijeda s pićem (pivo, vino, sokovi), te šampanjcem. 

Gostima je ponuđen još jedan dodatni paket koji ne uključuje piće. U taj paket su osim ulaznice uključeni hrana, šampanjac i piće dobrodošlice po cijeni od 220,00 kn. 

Ulazak je moguć isključivo uz predočenje digitalne EU Covid putovnice. Ako istu ne posjedujete, testiranje će biti moguće na ulazu.

Sve dodatne informacije možete doznati ako nazovete jedan od info brojeva 099 43 43 543 ili 099 33 33 456. Iste brojeve koristiti i za rezervaciju svog mjesta na dočeku Nove godine.


Vaša reakcija na temu