Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža DOČEK NOVE GODINE U SPLITU Poznati su izvođači

DOČEK NOVE GODINE U SPLITU Poznati su izvođači

Evo tko će Splićane i njihove goste zabavljati na Rivi

Split i ove godine sprema doček Nove godine za pamćenje! Na Rivi će se izmjenjivat  izvođači različitih glazbenih žanrova, nudeći pravi spektakl za publiku svih generacija. Program će započeti uz energične nastupe Bore Balboe i Pekija, ozbiljnih favorita mlađe publike.

'Nisam ni sanjao da ću ikad nastupati na dočeku Nove godine, tako da sam presretan što imam ovu priliku. Činjenica da je to u Splitu, čini sve još posebnijim. Očekujem pravi show, jer Peki i ja ne znamo štediti energiju ni na običnim nastupima, a za Novu godinu to može biti samo jače', s oduševljenjem je podijelio svoje misli o nastupu Bore Balboa, ikona hrvatske underground rap scene.

Njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj, Josip Pekas - Peki, drniški reper, autor i producent, također je izrazio svoje uzbuđenje povodom novogodišnjeg nastupa:

'Poseban je osjećaj biti dio ovako velikog eventa, uz ovako sjajnu ekipu. Nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju i svi zajedno uživati i zabaviti se te noći'.

Nakon njih, veliku će pozornicu zauzeti bosansko-hercegovačka senzacija Dubioza Kolektiv, te time donijeti na Rivu svoju prepoznatljivu mješavinu žestokih stihova i zaraznog optimizma.

Nakon ponoći, DJ Antoine će zatvoriti večer plesnim hitovima i posebnim iznenađenjima, osiguravajući da zabava traje do ranih jutarnjih sati. Ovaj genijalni švicarski glazbenik i u svoje slobodno vrijeme rado posjećuje Hrvatsku, no nastupu u Splitu se posebno veseli. 
'Jako sam uzbuđen što nastupam u Splitu za Novu godinu! Nikad nije lako doć u drugu zemlju i održati dobru atmosferu nakon nekog jakog 'domaćeg' izvođača kao što je Dubioza. Baš zato planiram pripremiti i remixe hrvatskih pjesama uz pomoć kojih ću nastavit hype nakon ponoći, kada će samo nebo biti granica', najavljuje DJ Antoine.

Organizatori dočeka, Grad Split, Turistička zajednica grada Splita i Žnjan d.o.o. , pozivaju sve građane na doček Nove 2025. koji obećava nezaboravnu atmosferu i vrhunsku zabavu!

Vaša reakcija na temu