Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dočekajte ljeto s osmijehom - 20% popusta na izbjeljivanje zubi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dočekajte ljeto s osmijehom - 20% popusta na izbjeljivanje zubi

Doznajte kako i možete imati savršeno bijel osmijeh u samo četiri koraka

Povodom nadolazećeg ljeta, Dentech dental centar u Splitu vam daruje 20% popusta na profesionalno izbjeljivanje zubi kućnom metodom. 

Ovakva metoda izbjeljivanja zubi je u potpunosti sigurna za korisnika. 

'S obzirom na metodu izbjeljivanja zuba, mi dajemo prednost najsigurnijoj metodi izbjeljivanja, a to je kućno izbjeljivanje pomoću udlaga i gelova. Ova metoda je ujedno praktična i efikasna, jer je možete obavljati iz udobnosti vašeg doma, a daje odmah vidljive i prekrasne rezultate. Udlage i gel za izbjeljivanje se koriste po preporuci otprilike dva tjedna, dok se ne postignu željeni rezultati', kažu nam u Dentechu.

Do kraja mjeseca, cijena izbjeljivanja zubi (po čeljusti) je snižena s 800 kn na 640 kuna. Iskoristite ovu priliku i nasmiješite se nadolazećem ljetu!


Doznajte kako i vi možete imati savršeno bijel osmijeh u samo 4 koraka:

1. Rezervacija besplatnog pregleda i konzultacija s našim stručnim doktorima

2. Ako su svi zubići zdravi na prvom pregledu, doktor će uzeti otiske vaših zubi

3. Izrada personaliziranih udlaga za izbjeljivanje prema otisku i dobivanje gela za izbjeljivanje

4. Korištenje gela za izbjeljivanje do postizanja željenog rezultata

Želite savršeno bijele zube? Obratite se ljubaznom osoblju Dentech stomatološke ordinacije, koji će vam pomoći pronaći termin koji će vam najviše odgovarati. To možete obaviti putem e-pošte info@dentech.hr, telefona 021/488-699 ili mobilnog telefona 099/482-7567 putem Vibera i WhatsAppa.

Vaša reakcija na temu