Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DODJELA NAGRADA Završio Ljetni književni izazov Gradske knjižnice Kaštela - čitaj knjige i osvoji nagradu
Kultura Piše: Dalmatinski portal

DODJELA NAGRADA Završio Ljetni književni izazov Gradske knjižnice Kaštela - čitaj knjige i osvoji nagradu

Evo što će dobiti sudionici

Dodjela nagrada sudionicima natjecanja Ljetni književni izazov Gradske knjižnice Kaštela – čitaj knjige i osvoji nagradu održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 19.00 sati u Nadbiskupovom kaštelu u Kaštel Sućurcu.

Sponzor glavnih nagrada je Naklada Ljevak, koja će najuspješnije ljetne čitače u kategorijama 'predškolci – dječji vrtić, niži i viši razredi osnovne škole te tri najzanimljivije napisana osvrta na pročitanu knjigu' nagraditi vrijednim knjigama, dok će Gradska knjižnica Kaštela svima koji su pročitali deset i više knjiga uručiti priznanja/diplome.

U programu će sudjelovati i Dramska skupina Gradske knjižnice Kaštela, čiji će mladi članovi izvesti dva kratka igrokaza.


GKK je ove godine po jedanaesti put tijekom ljeta organizirala program poticanja čitanja za djecu i mlade pod naslovom Ljetni književni izazov Gradske knjižnice Kaštela – čitaj knjige i osvoji nagradu, a koji je GKK pokrenula 2014. godine kao jedinstven i inovativan projekt poticanja čitanja tijekom ljeta, prvi ovakve vrste u Hrvatskoj.

U Ljetni književni izazov GKK se svake godine uključuje sve veći broj djece, a od 2014. godine pa do danas, tijekom proteklih jedanaest ljeta, u natjecanju je sudjelovalo više od 1600 mladih čitatelja koji su postali vjerni članovi Gradske knjižnice Kaštela, strastveni čitači i zaljubljenici u knjigu, čitanje i književnost.

Osnovni cilj natječaja Ljetni književni izazov Gradske knjižnice Kaštela – čitaj knjige i osvoji nagradu jest poticanje mlađih korisnika na čitanje iz užitka tijekom ljeta.

Vaša reakcija na temu