Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dodjelom nagrada sutra se zatvara Splitski filmski festival

Dodjelom nagrada sutra se zatvara Splitski filmski festival

23. izdanje Festivala trajalo je osam dana

U Caffeu Galerija u Galeriji umjetnina sutra će se u 21 sat dodijeliti nagrade pobjednicima iz konkurencije dugometražnog i konkurencije kratkometražnog filma, čime završava 23. izdanje Splitskog filmskog festivala. 

U žiriju konkurencije dugometražnog filma su španjolski redatelj Andres Goteira, ravnatelj MKC-a Joško Jerončić i Maja Krajnc, slovenska filmska kritičarka i urednica brojnih filmskih časopisa. 

Žiri u konkurenciji kratkometražnog filma čine filmski kritičar Marina Gumzi, producentica i scenaristica iz Slovenije, Toni Meštrović, umjetnik i predavač na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu, Odsjek za film i Jan Soldat, njemački redatelj dokumentarnih filmova.

Vaša reakcija na temu