Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović/Ilustracija DOGODILA SE LJUBAV Slavonac traži Splićanku koju je sreo na Rivi

DOGODILA SE LJUBAV Slavonac traži Splićanku koju je sreo na Rivi

Ako se prepozna i želi, može mu se javiti na Instagram profil ivic_crni

Dogodila se ljubav, pjevali su Lea Dekleva i dvojac iz TBF-a, Saša Antić i Mladen Badovinac, a upravo zbog tog osjećaja jedan Slavonac traži, kako nam je rekao, prelijepu Dalmatinku koju je sreo na Rivi. Prepričao je u kratkim crtama i na Facebooku što se odvilo, a nama je opisao detaljnije.

Sve se odigralo oko pola sata iza ponoći.

- Baš sudbonosni susret. Sjedio sam na Rivi kada je prošla ona i još, čini mi se, tri prijateljice. Ne znam točno, jer sam samo vidio nju. Gledali smo se netremice, oboje u čudu. Onaj osjećaj kao da znate nekoga cijeli život, a u stvari se vidite prvi put - opisao nam je.

Vjeruje da je obostrano, a trenutak šutnje i pogleda je prekinuo on pitanjem da je li ga poznaje, možda iz prošlog života.

- Ona je uzvratila 'ma je li to moguće, jesam li luda' i krenula. Ja sam još uspio reći da stane, da nikad ne zna je li to to - ispričao nam je.

Doviknuo je svoje ime za njom i ostao.

- Kad sam došao doma mislio sam da ću poluditi s pitanjima što nisam ovo ili ono, vrtio sam film - rekao nam je.

Sebe nije želio previše opisivati, ona će, kaže, znati. 

- A ona? Prekrasna u crvenoj haljini, s dugom crnom kosom i predivnog osmijeha - završio je   romantičar s Rive.

Ako se prepozna i želi, može mu se javiti na Instagram ivic_crni.

Vaša reakcija na temu