Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOGODILO SE ČUDO Dora: Svake godine dođem ispred ulaza, želja mi je jedne godine ući na Ultru

DOGODILO SE ČUDO Dora: Svake godine dođem ispred ulaza, želja mi je jedne godine ući na Ultru

Dok smo razgovarali s Dorom prišla je jedna gospođa koja joj je poklonila ulaznicu

U Park Mladeži pristižu tisuće partijanera, među mnoštvom rasplesanih uočili smo Doru Lovrić, djevojku koju smo upoznali kada smo posjetili i pisali o splitskom Judo klubu Yuki koji radi s djecom s poteškoćama u razvoju. Dora je stigla u pratnji volonterke Vane Jurašin.

- Živim u blizini stadiona, svake godine dođem na ulaz i uživam. Brat sluša elektronsku glazbu pa je tu ljubav prenio na mene - priznaje nam 21-godišnja Splićanka koja se uz judo bavi i boćanjem.

Doru hendikep ne može zaustaviti u željama, a kaže da je sve bolje nego stajati kod kuće. 

- Uživam doći ispred ulaza, promatrati mlade, ali mi je velika želja jedne godine ući na Ultru - priznaje nam Dora.


I onda je uslijedilo čudo, jedna nepoznata gospođa čula je naš razgovor, odlučila je Dori pokloniti ulaznicu za tri dana. Nepoznata gospođa otišla je, nismo joj stigli zahvaliti, ovim putem to želimo. Uveselili ste jednu predivnu osobu i sve koji će ovo pročitati i napisati.

Vaša reakcija na temu