Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOM MAESTRAL Huljić djeci uručio ček od 20 tisuća kuna za ljetovanje

DOM MAESTRAL Huljić djeci uručio ček od 20 tisuća kuna za ljetovanje

Mališani u znak zahvalnosti pjevali njegove hitove

Mnogo puta je Tonči Huljić punio razne koncertne dvorane, ali u srcu će mu zauvijek ostati jedan mini-koncert u rodnom Splitu. Naš proslavljeni glazbenik sudjelovao je u humanitarnoj akciji Germanie Sport za pomoć Dječjem domu 'Maestral', a na uručenju donacije čeka od 20 tisuća kuna, mališani su ga dočekali pjevajući njegove hitove uz pratnju Ivana Klarića na klaviru! Osmjesi, zagrljaji, pjesma, igra, slatkiši i vijest da će ići na ljetovanje ulepšali su dan mališanima ovoga doma i donijeli im neizmjernu radost. 


Oko tridesetoro njih priredilo je nezaboravan doček za predstavnike Germanije i susjeda Tončija, koji se već duži niz godina trudi da im razveseli svakodnevnicu i pomogne kad god je u prilici. Upravo zato se rado odazvao i ovoj akciji.

- Svaki susret sa ovim mališanima me ispunjava srećom, ali donekle i nemirom, jer vidim koliko ti mali ljudi imaju potreba. Srećom, postoje tvrtke kao što je Germania, koje su poznate po društveno odgovornim akcijama. Drago mi je da sam bio dio ove akcije i da smo zajedno uspjeli da im unesemo malo radosti u dom, istaknuo je Tonči Huljić.


Dječji dom Maestral je ustanova koja već desetljećima brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim smještaja, pruža i usluge boravka, savjetovanja i pomaganja, skrbi o trudnicama i majkama s bebama.

- Hvala Germaniji Sport, njihovoj menadžerici korporativnih poslova Kristini Džigurski i Tončiju što su organizirali ovu sjajnu posjetu, ali i na vrijednoj donaciji koju ćemo iskoristiti za ljetovanje mališana na dalmatinskim otocima. Bliži se kraj škole, pa ih želimo razveseliti i obogatiti njihove uspomene. Drago mi je što možemo djeci pružiti ova zadovljstva, naglasila je ravnateljica Jelena Burazin.

Vaša reakcija na temu