Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Ivana Knoll) Domaće misice ljute zbog Knoll: Ona nikada nije ni bila Miss!

Domaće misice ljute zbog Knoll: Ona nikada nije ni bila Miss!

'Izbor nisu si*e i guzice'

Najpoznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll (30) prije nekoliko dana gostovala je kod Piersea Morgana, koji ju je nazvao Miss Hrvatske. To je, kako doznajeu 24 sata, naljutilo neke naše misice. Ona nikad nije bila Miss, izbor za Miss nisu 'sise i guzice', komentirale su, doznaje se.

Ivana Knoll 2016. natjecala se na izboru za Miss Zagreba i Zagrebačke županije za Miss Hrvatske. Tad je postala druga pratilja Miss Zagreba. S tom titulom nije mogla na izbor za Miss Hrvatske, no dodijelili su joj titulu Miss dijaspore jer ima i njemačko državljanstvo pa je ipak dospjela na izbor za Miss Hrvatske, na kojemu, međutim, nije ponijela nikakvu titulu.

- Ivana je i tad bila lijepa, bila je prirodna jer na izboru za Miss Hrvatske ne prolaze djevojke koje su bile na estetskim zahvatima. Dvije godine nakon izbora povećala je grudi te sredila zube i nos. Ivana se bavila trbušnim plesom, no nije se izdvajala od ostalih natjecateljica da bi pobijedila - doznaju 24 sata od izvora bliskih organizaciji. 

Vaša reakcija na temu