Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Donosimo 5 trendi tipova stolica za uređenje blagovaonice
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Donosimo 5 trendi tipova stolica za uređenje blagovaonice

Izdvajamo iz ponude Namještaja Mima

Vaš dom reflektira vaš stil i način života što je veoma bitan faktor kojeg trebate uzeti u obzir kada birate svoje savršene stolice za blagovaonicu. U širokoj lepezi stolica za blagovaonu Namještaja Mima pronašli smo pet tipova stolica koje oduševljavaju svojim izgledom i funkcionalnošću.

1. Klasični naslonjači

Raskošni naslonjači najomiljenije su stolice koje možete pronaći u blagovaonskom uređenju. Zbog svoje glomaznosti i mekanih rukonaslona dodaju dubinu i karakter blagovaonskim stolovima. Također su veoma elegantna opcija koja se izvrsno snalazi u formalnim interijerima, ali dobro će se uklopiti i u nešto ležernije ambijente. Ova vrsta stolice često se koristi i kao pomoćna stolica koja će krasiti različite kuteve vašeg doma, a može biti i idealna zamjena za uredsku stolicu. Stolice koje unose udobnosti i stil u blagovaonski prostor uvijek su poželjan gost na svakom druženju. U ponudi Namještaja Mima ističu se blagovaonski naslonjači u raznim bojama i stilovima poput stolice ModicaErinZoe i Hachi ili neutralnijih stolica Malen ili Claudia.


Stolice Zoe 



Stolica Hachi 



Stolice Claudia 


2. Konzolne stolice

Konzolne blagovaonske stolice jedinstvena su opcija za vašu blagovaonicu. Ovaj tip stolice svoju je popularnost dobila sedamdesetih godina, a mnogi ih entuzijasti dizajna vole i danas. Ove stolice za blagovaonu imaju fleksibilan oblik koji ih čini pomalo 'savijenim'. U Miminoj ponudi pronaći ćete tapecirane konzolne stolice iz eko kože ili težih materijala poput baršunastih tkanina, za sofisticiran izgled vaše blagovaonice poput stolice KayaElaKimi ili Moveza



Stolica Kimi 



Stolica Moveza 


3. Stolice iz lijevane plastike

Za trendi otkačen izgled, probajte u svoj dom uvrstiti stolice iz lijevane plastike. Ove moderne stolice za blagovaonu iznimno su lagane te jednostavne za održavanje, savršene ako imate obitelj s djecom ili kućne ljubimce. Plastične stolice uobičajeno dolaze s drvenim ili metalnim nogama, čineći ih svestranim, a savršeno će se uklopiti u minimalistički ili moderan interijer. Stolica Noma ili stolica PP-623 kakve ćete pronaći u ponudi Namještaja Mima savršeno će se uklopiti u moderan život vaše obitelji.



Stolice Noma 



Stolice PP-623 


4. Bočna stolica

Tapecirane bočne stolice jedne su od najtradicionalnijih tipova stolica za blagovaonicu. Svoje su ime dobile po tome što sasvim lijepo sjede uz bočne stranice stola. Ove stolice mogu biti korištene u opuštenim i formalnijim interijerima, ovisno o vrsti blagovaonskog stola s kojim ćete ih upariti. Stolica koja odgovara gotovo svačijem domu je upravo stolica Righelle iz ponude Namještaja Mima. Jednako dobro se uklapa u blagovaonski set, kao i samostalno u kutak dnevne ili spavaće sobe. 



Stolica Righelle 



Stolica Terra 


5. Parson stolica

Parson stolica još je jedan blagovaonski klasik koju karakteriziraju jednostavne linije i tapecirano sjedište. Parson stolice dobro funkcioniraju u raznim stilovima, od rustikalnog i tradicionalnog pa sve do modernog. Ove su stolice iznimno udobne, a prednost im je što zbog nedostatka glomaznih rukonaslona mogu stati i u manje blagovaonice i domove. Stolica Benjamin je, zbog svog elegantnog i profinjenog dizajna i odlika, već dugi niz godina jedna od traženijih modela stolica u ponudi Namještaja Mima. 



Stolica Benjamin 



Stolica Diana 

Istražite ponudu iz asortimana stolica za blagovaonicu Namještaja Mima u svim salonima ili webshopu.

Vaša reakcija na temu