Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Doris Pinčić nije uspjela sakriti modrice tijekom TV emisije

Doris Pinčić nije uspjela sakriti modrice tijekom TV emisije

Gledateljima emisije to nije promaknulo pa su na društvenim mrežama odmah krenuli s komentarima

Doris Pinčić (32) i Davor Meštrović (52) jutros su vodili emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. To ne bi bilo ništa čudno da Doris nije privukla poveću pažnju. Nosila je plavu haljinu koja joj se u jednom trenutku podigla, a oba koljena bila su joj puna modrica.

Gledateljima emisije to nije promaknulo pa su na društvenim mrežama odmah krenuli s komentarima. 

'Doris, što ti je to s koljenima?', 'Kakve su ti to modrice?', samo su neki od komentara. Doris je naposljetku objasnila što se dogodilo.

- Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali idemo dalje - rekla je voditeljica za Jutarnji list. Od njezinih prijatelja saznaju kako je prije nekoliko dana imala prometnu nesreću. Pri padu s motora na snimanju za emisiju u svojoj vlastitoj produkciji natukla je ruku i rebra. Zadobila je i nekoliko modrica.

Vaša reakcija na temu