Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Doris Pinčić Rogoznica odlazi s RTL-a

Doris Pinčić Rogoznica odlazi s RTL-a

Suradnju prekidaju nakon gotovo šest godina

Doris Pinčić Rogoznica nakon šest godina odlazi s RTL-a. 

Prelazi na HRT gdje počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom. Trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te vođenje projekata poput 'Dore'. 

- Najljepše je u životu osim volim te često govoriti i hvala, a upravo to je ono sto mogu reci mom RTL-u nakon gotovo šest godina suradnje. U brojkama - šest sezona 'Tri,dva, jedan kuhaj', tri sezone 'Zvjezdica', dvije sezone emisije '10', jedna sezona talk showa 'Na kavi kod Doris', tv serija 'Vatre Ivanjske', tv serija 'Horvatovi', nekoliko reporterskih javljanja i brojni drugi zadatci koje smo zajedno odradili, uvijek s maksimalno srca. Život je beskrajno polje mogućnosti, i zato u ovom trenutku spremno idem u nove izazove. Hvala mom RTL-u i našoj publici na svemu - napisala je popularna voditeljica.

Vaša reakcija na temu