Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dosadili su vam uvijek isti blagdanski filmovi? Razveselite se poslasticama iz butige dobrog filma
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dosadili su vam uvijek isti blagdanski filmovi? Razveselite se poslasticama iz butige dobrog filma

Naslovi koji su obilježili ljetne sezone Kina Mediteran, ali i Festivala mediteranskog filma Split

Kino Mediteran do 22. prosinca nudi mogućnost da svoje najmilije, ili sami sebe, razveselite paketom filmova koji se ne repriziraju svakog Božića iznova.

Možete ih unajmiti i pojedinačno u njihovoj 'butigi' na platformi Kino Mediteran od doma: www.kmod.hr, ali dostupni su i poklon bonovi u vrijednosti 10 eura koji omogućavaju gledanje šest filmova po vlastitom izboru iz kolekcije u kojoj je više od 100 nezavisnih filmova.

U pitanju su naslovi koji su obilježili ljetne sezone Kina Mediteran, ali i Festivala mediteranskog filma Split. Među najnovijim naslovima ističu se hitovi 'Zatvor 77', 'Amore', 'Četvero malih odraslih', dobitnik Oscara 'Drive My Car', kao i recentni pobjednici FMFS-a 'Zvijeri', 'Nas dvije' i 'Ona koju zamišljaš'. U bogatoj ponudi su i novi domaći nagrađivani filmovi 'Sigurno mjesto', 'Pelikan', 'Baci se na pod' i 'Najsretniji čovjek na svijetu', a friško pred blagdane stigao je i antibožićni hit triler 'Stric'.

Kino Mediteran od doma nudi sadržaje i za djecu i mlade pa se uz filmove iz serije o 'Koku' mogu pogledati i hitovi 'Ljeto kada sam naučila letjeti' i 'Moj dida je pao s Marsa', a za najmlađe gledatelje dostupni su sinkronizirani crtići 'Mama Muu se vraća kući' i 'Gordon i Paddy'.


Prodaja poklon bonova traje do 22. prosinca, a u tjednu između Božića i Nove godine svi gledatelji koji unajme film na platformi ulaze u utrku za Kino Mediteran poklon pakete.

Više informacija o butigi dobrih filmova doznajte na www.kmod.hr

Vaša reakcija na temu