Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOŽIVLJAJ U ŽRNOVNICI 'Ispratite 2021. na konju!'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DOŽIVLJAJ U ŽRNOVNICI 'Ispratite 2021. na konju!'

Svi prisutni će nakon narudžbe jela imati priliku uz profesionalno mentorstvo položiti školicu jahanja i pritom se ludo zabaviti - poručili su iz Trattorije Mlin

Trattoria Mlin je pripremila zanimljiv program. U četvrtak od 12 sati u goste im stižu posebni gosti koji će razveseliti najmlađe. Naime, splitski Djed Božićnjak dolazi s pravim pravcatim konjima iz konjičke udruge Dalmacija Equino.

- Svi prisutni će nakon narudžbe jela imati priliku uz profesionalno mentorstvo položiti školicu jahanja i pritom se ludo zabaviti. Za roditelje i mališane smo u našoj velikoj bašti uz rijeku pripremili posebnu adventsku ponudu. Od kuhanog vina pa do domaćih kobasica i drugih delicija. Ispratite 2021. na konju! Uz želju da nadolazeća 2022. bude još radosnija. Vidimo se u Trattoriji Mlin. Parking je besplatan, a rezervacije primamo na 021/553-702 - naveli su iz poznatog ugostiteljskog objekta iz Žrnovnice.

Vaša reakcija na temu