Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Chad Madden on Unsplash Doznajte program Adventa na Rivi, Prokurativama i u parku Mertojaku
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Doznajte program Adventa na Rivi, Prokurativama i u parku Mertojaku

Do sv. Stjepana

Iz tvrtke Žnjan objavili su program Adventa na Mertojaku, Rivi i Prokurativama.

Advent park Mertojak

U petak u 20 sati počinje koncert Groovies benda. Zabava u subotu počinje u 11 sati dječjom predstavom kazališne udruge Ritam igre 'Blagdanske ludorije', a očekuje se i dolazak Djeda Božićnjaka. U 13 sati je na rasporedu obiteljski božićni kviz u kojem sudjeluju djeca i roditelji za koje su pripremljene bogate nagrade, a u 20 sati kreće Božićna tombola s glavnom nagradom od 1000 eura nakon koje slijedi koncert Borne Matijevića. U ponedjeljak u 20 sati svira Dreamers bend. Adventska događanja u utorak počinju u podne facepaintingom, a završavaju koncertom XXS benda koji počinje u 20 sati. 

Riva

Jakša Jordes & DJ John van Thorn nastupaju u petak u 20 sati, u subotu je koncert Pink Panther benda, au nedjelju nastupaju DJ Brothers uz gostovanje kuhara Ivana Temšića, dok je u 209 sati na rasporedu DJ John van Thorn. U ponedjeljak u 11 sati svira DJ Bariša, a u utorak u 20 sati je koncert Marka i Brane. 

Prokurative

U petak u 20 sati nastupa Hiljson Mendela, a od 18 je zagrijavanje uz DJ Jakira. U subotu u 11.30 sati je dječja predstava 'Koje je godišnje doba najljepše?', u podne nastupa DJ Feđa, u 18 DJ Tino, a u 20 sati je koncert Jole. Zabava u nedjelju počinje u 10.30 sati dječjom predstavom 'Čarobna zima', a u 11.30 nastupa grupa Centrifuga. U ponedjeljak je od 11 do 15 sati DJ Feđa, od 18 do 21 DJ Vangel, u 21 sat počinje koncert Albine, a nakon nje, u 23 sata, na pozornicu se ponovno vraća DJ Vangel. U utorak je na rasporedu koncert Duška Kuliša u 21 sat, a publiku će od 18 sati i kasnije od 23 sata zabavljati DJ Feđa. 

Vaša reakcija na temu