Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA ALENA ISLAMOVIĆA: 'Nekima je omogućeno sve, a drugima se i danas otežava'

DRAMA ALENA ISLAMOVIĆA: 'Nekima je omogućeno sve, a drugima se i danas otežava'

Na žalost ovo je stvarnost svijeta u kojem živimo

Alen Islamović je večeras s Bijelim dugmetom trebao nastupiti u Kanadi, ali to se neće dogoditi...

- Pozdrav svim prijateljima u Kanadi, koji su toliko iščekivali nastup Bijelog dugmeta. Danas je 13. listopada, pola sedam ujutro i opet gajim nadu da će ta prokleta viza doći i da ću sjesti u avion i posjetiti Toronto, ali ona se topi satima.

- Na žalost živimo u svijetu gdje se nekima omogućuje da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se i dan danas otežava. Žao mi je, bit će nekih drugih prilika da se opet vidimo. Danas je svijet takav kakav je, kroje nam ga takvi ljudi. Nemam objašnjenje zašto baš ja ili netko drugi, treći ili peti kojemu će se to sutra desiti. 

- Tri dana i tri noći agonije na Munchenskom aerodromu i ljubaznost Lufthanse nije pomogla da dođem u Kanadu. Hvala svima koji su sa mnom ovo proživjeli i pomagali mi. Na žalost ovo je stvarnost svijeta u kojem živimo. Teško je naći objašnjenje, jako mi je žao, nadam se da će vam Goran i ekipa koiko-toliko pružiti doživljaj u Torontu. S vama sam, voli vas Alen Islamović.


Vaša reakcija na temu