Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Druga nagrada za video Ruke šokačkih uspomena

Druga nagrada za video Ruke šokačkih uspomena

59. Vinkovačke jeseni

Tek što su završile 59. Vinkovačke jeseni, stiglo je priznanje za kvalitetan i predan rad vrijednih ljudi. Naime, u gradu Krku održan je drugi po redu hrvatski Festival turističkog i etno filma, a drugu nagradu publike osvojio je etno film 'Ruke šokačkih uspomena' za čiji scenarij je zaslužan Marko Sabljaković, režiju i video potpisuje Saul Tikvić, a glazbu Luka Senčić.


Mlada, kreativna ekipa itekako je znala što radi te sada s ponosom u svoje Vinkovce nose ovu vrijednu nagradu. Kroz video smo uronili u priče koje ruke naših predaka prenose kroz tradiciju, običaje i nasljeđe, a Vinkovčani su još jednom pokazali kako su u vrhu po svojoj kreativnosti i inovativnosti.


U filmu su glumili Anita Filipović, Ilija Červen, Josip Jurković, Nataša Veselinović, Andrija Krištof, Mirela Kovačić, Josip Horvat, Željka Rogić, Andrija Hincak i Matej Petričić, a od KUD-ova su to: 'Seljačka sloga' Gradište, 'Mijat Stojanović' Babina Greda, 'Izvor' Vinkovci, 'Kolo' Vukovar, i 'I.G. Kovačić', Ivankovo.


'Možda 59. Vinkovačke Jeseni jesu iza nas, ali nagrade nisu', poručili su ponosno iz Turističke zajednice grada Vinkovaca, a mi im samo možemo još jednom čestitati i pohvaliti njihov rad i trud koji se itekako isplatio.

Vaša reakcija na temu