Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRUGAČIJA MAPA SPLITA Pomozite volonterima svojim sugestijama

DRUGAČIJA MAPA SPLITA Pomozite volonterima svojim sugestijama

Prošlogodišnje izdanje je podijeljeno u više od 50.000 primjeraka

Volonteri angažirani na izradi novog izdanja drugačije mape Splita traže sugestije sugrađana u rješavanju dilema u izboru najuspješnijih splitskih sportaša i glazbenika,  najzanimljivijih lokacija i lokalnih priča i drugih pitanja iz života grada. 

Sugestije je moguće upisati na mapa.infozona.hr, gdje je dostupno i više informacija o projektu MyMap Split.

- Iako smo dobili izvrsne reakcije na prošlogodišnje izdanje mape koja je podijeljena u više od 50 tisuća primjeraka, u novom izdanju pripremamo niz novina koje će mapu učini još kreativnijom, informativnijom, zabavnijom, korisnijom i atraktivnijom. Posebnost mape i dalje će biti činjenica da sadržaj kreiraju mladi volonteri, koji sami biraju restorane, kafiće i dodatne sadržaje koji gostima prenose korisne informacije i pričaju priču o životu lokalaca - objašnjava Anđela Prnjak, voditeljica projekta MyMap Split, napominjući da će mape i ove godine za turiste i goste biti besplatne.

Vaša reakcija na temu