Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Drugi festival 'S okusom soli…' donosi čaroliju, pjesmu i dobar provod u mediteranski ugođaj parka Sustipan u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Drugi festival 'S okusom soli…' donosi čaroliju, pjesmu i dobar provod u mediteranski ugođaj parka Sustipan u Splitu

Queen Symphony Real Tribute nastupa prve večeri

Dana 17. kolovoza održat će se svečano otvaranje i početak 2. festivala 'S okusom soli...' na splitskom Sustipanu koji će trajati do 20. kolovoza. Tijekom četiri dana programa čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, učinit će festival 'S okusom soli...', događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! 

Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana. Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta.


Publiku će svojim nastupom u čaroliju prvu večer festivala, 17. kolovoza, u 21 sat, uvesti Queen Symphony Real Tribute, najpoznatiji Queen tribute band uz moćnu podršku simfonijskog orkestra koji broji 42 instrumentalista i zbor od 16 ljudi - spoj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Drugog dana festivala, 18. kolovoza, u 21 sat, nastupit će u svom rodnom Splitu jedna od naših najpoznatijih klapa, Rišpet.

Treću večer, 19. kolovoza, u 21 sat, Sustipanom će se zaoriti castrato glas Bože Vreće kojim ispjevava najdublje emocije.

Festival će zatvoriti Vlatko Stefanovski, jedan je od najznačajnijih jazz-rock gitarista u pratnji V3 Tria koncertom posljednjie večeri, 20. kolovoza u 21 sat. V3 Trio će legendarnim zvukovima gitare Vlatka Stefanovskog dodati bas gitare i bubnjeve, stvarajući zajedno zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Ne propustite glazbeni događaj ljeta! Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim i Croatia Tickets te na samom ulazu na dan koncerta.

Vaša reakcija na temu