Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Dugopolje: Dvorana za vjenčanja 'Katarina' prostire se na 1250 kvadrata!
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Dugopolje: Dvorana za vjenčanja 'Katarina' prostire se na 1250 kvadrata!

Cijene su pristupačne, a trenutačno je aktualan i popust od 10 posto

Dvorana za vjenčanja 'Katarina', u sklopu istoimenog dugopoljskog hotela, od travnja 2015. je na raspolaganju svim zainteresiranim mladencima. A njihov interes je iz dana u dan sve veći i veći...

- Ostvarili smo i više nego što smo očekivali i priželjkivali u proteklih 10 mjeseci. Najava i za ovu 2016. godinu je i više nego dobra. Već smo popunili kolovoz, u kojoj su zauzete i sve nedjelje. Javljaju nam se naši ljudi iz inozemstva, koji bi se htjeli vjenčati upravo ovdje - kazala nam je Matilda Kežić iz Katarine.

Sajamski popust od 10 posto, koji se nudio u Spaladium Areni tijekom sajma vjenčanja Wedding Day, potrajat će do 29. veljače, pa eto prilike za sve zainteresirane mladence da uštede.

- Kapacitet dvorane je 600 mjesta, ali do sada još nismo imali tako veliko vjenčanje. Rekord nam je bio 420, a zanimljivo je da je naša dvorana, površine 1250 kvadrata, ako ne najveća onda sigurno među tri najveće u cijeloj regiji - rekla je Matilda.

Cijene su pristupačne, a variraju ovisno o vrsti menija, kojeg, naravno, mladenci mogu sami birati...

Vaša reakcija na temu