Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO IZ DUGOPOLJA Thompsonov koncert pratilo 40.000 ljudi: Bili ste divni

FOTO/VIDEO IZ DUGOPOLJA Thompsonov koncert pratilo 40.000 ljudi: Bili ste divni

Publika je stigla iz svih dijelova Hrvatske te BiH

00.20 sati - Evo kratkog video-presjeka.


00.10 sati - Thompson je opjevao pjesmu ‘Lijepa li si’ i još jednom se zahvalio publici.

- Bilo je lijepo večeras, vidimo se opet - poručio je dok ga je publika pozdravljala glasnim ovacijama i pljeskom.



Posljednju pjesmu na koncertu u Dugopolju pratio je i spektakularni vatromet, kojeg možete pogledati u videozapisu.
Na zvučniku se mogla čuti pjesma ‘Ora et labora’ dok su se izvođač, bend i ostatak organizacije naklonima pozdravljali s publikom.

23.55 sati - Privodeći koncert kraju Thompson je zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji, ali i publici koja je stigla, kako na dugopoljski, tako i na imotski koncert.

- Svima hvala i posebno Mirku Budimiru koji je podnio najveći teret. Vi ste dragi prijatelji bili divni, nisam ni sumnjao. Hvala vam za ovu večer, uživali smo zajedno - kazao je Thompson pa zapjevao ‘Pukni puško’.

23.05 sati - 'Večeras ne bih bio ovdje da nije mog hrabrog momka. Hvala vam na tome što ste tu. Dragi sine, hvala što si večeras s nama', kazao je Thomspon i posvetio svojoj djeci pjesmu ‘Sine moj’.

22.20 sati - Dugopolje poludilo na Čavoglave. Više pročitajte ovdje.

21.24 sati - Thompson je započeo koncert pjesmom 'Početak - Nije nas ostavio Bog'. 

- Dobra večer, puno vas je došlo. Koja lijepa slika odavde s pozornice, ne znam. Prvo u Imotskom pa ovdje u Dugopolju. Hvala vam - poručio je Marko Perković Thompson pa ga je publika prekinula skandiranjem njegovog imena.

Na dugopoljskom stadionu uglas pjeva 40.000 ljudi. Publika je stigla iz svih dijelova Hrvatske te BiH.


20.40 sati - Thompson bi se uskoro trebao popeti na pozornicu. Do tada je publika zagrijavala glasnice uz poznate hrvatske hitove, među kojima su bili i Oliverova 'Cesarica' i 'Moja domovina'.

19.40 sati - Uskoro započinje koncert. Donosimo djelić ozračja sa stadiona u Dugopolju.

17.30 sati - Marko Perković Thompson će večeras nastupiti na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju.

Tri sata prije početka koncerta na ulazu se stvorila gužva.


Nakon što je u Imotskom pjevao dva puta, jednom kao gost DraženuZečiću i Mati Buliću te potom i održao samostalni koncert, Thompson priređuje novi veliki produkcijsko - scenski spektakl. 

Vraća legendarni mač na binu.

Na večerašnji koncert se neće ulaziti s narukvicama, već će se očitavati bar kodovi s kupljenih ulaznice. Organizatori su zamolili publiku da ne unosi baklje i druga pirotehnička sredstava.

Gužve su i na cesti prema Dugopolju.

Vaša reakcija na temu