Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Duji Ćaleti Caru djevojka pripremila lijepo iznenađenje koje ga je  oduševilo

Duji Ćaleti Caru djevojka pripremila lijepo iznenađenje koje ga je oduševilo

Zaljubljeni par već je duže vrijeme u vezi

Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete Cara koji trenutačno igra za Marseille, za 23. rođendan mu je pripremila iznenađenje koje će zasigurno dugo pamtiti. Naravno, kako to već ide, sve je objavila na svom Instagram profilu.

- Nakon svega, samo još jednom sretan rođendan živote! - napisala je uz fotografije na kojima poziraju na jahti na kojoj je Adriana priredila rođendansko slavlje za Duju, a on joj je u komentaru napisao ‘Hvala ljubavi’.

Par je uživao u posljednjim toplim danima, a društvo su im pravili Dujini suigrači. Navečer se slavlje nastavilo uz puštanje lampiona. Nije ovo prvi put da je atraktivna Dubrovkinja svom dečku priredila iznenađenje. Prošle godine nogometaša je odlučila iznenaditi velikim slavljem, okitivši njihov zajednički stan s bezbroj balona u obliku srca, rođendanskim natpisima, cvijećem i stolom prepunim čokoladnim slasticama i narescima, a definitivno najoriginalnija ideja koju je pripremila za Duju su svijeće postavljene na podu tako da tvore natpis volim te i put do okićenog dijela stana ukrašen svijećama i malim crvenim papirićima u obliku srca.

Zaljubljeni par već je duže vrijeme u vezi, a objave na Instagramu postale su im skoro pa svakodnevica.

Vaša reakcija na temu