Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Damira Kalajžić Dva vikend iznenađenja iz Judinog drva, provjerite o čemu se radi

Dva vikend iznenađenja iz Judinog drva, provjerite o čemu se radi

Pripremili su i nagradnu igru

Za zadnji vikend ovog mjeseca čekaju vas dva iznenađenja iz Judinog drva. Za petak su pripremili Vinyl Only večer kada će puštati razne ploče koje su dobili u nasljedstvo iz kultnog splitskog kluba Metropolis, a u subotu ekipa iz Beats 'N' Instruments projekta priprema glazbeno putovanje uz house ritmove i live instrumente i vokal. Prvi put se u punom sastavu predstavljaju u Splitu, nakon ljetos odrađenih gaža po raznim klubovima na obali i otocima. I upravo zato što im je prvi put pred splitskom publikom odlučili su počastiti dvoje ljudi i njihove pratnje s besplatnim upadom i bocom vina za ovu večer. Nagradnu igru i pravila popratite na fb stranici kluba! Upad za obje večeri je besplatan do 00.30, a nakon će biti 30 kuna.

U petak je narporedu Vinyl Only večer.


- Za sve koji do sada nisu čuli, ovim putem obznanjujemo jednu lipu vijest. Dakle, Juda je na stalno korištenje dobio oko 400 komada ploča iz kultnog splitskog kluba Metropolis! - poručuju iz kluba.

Tadašnji vlasnik i voditelj Gordan Tabak prepoznao je Judu kao kvalitetan klub i proslijedio u posjed gomilu raznih ploča koje su se vrtjele u vrijeme Metroa. Svatko tko je barem jednom zaplesao tamo zna koliko je taj klub dao splitskoj klupskoj sceni. 

- Zato se mi na ovaj način želimo zahvalit na ovom vridnom poklonu i posvetit večer nezaboravnom Metropolisu. Puštat će se svašta, od r'n'ba, funka, rocka, soula, techna i svega šta se nađe. Dođite guštat s nama jer mi jedva čekamo čut šta se sve krije među ovim draguljima! - dodaju iz Judinog drva.

Subota je rezervirana za Beats 'n' Instruments.


Po prvi put u punom sastavu cjelonoćnu plesnu i glazbenu avanturu vodit će Beats 'n' Instruments, kolektiv vrhunskih glazbenika koji su odlučili, vođeni istom vizijom i ljubavi prema glazbi, ispreplesti svoje vještine i klupskoj sceni ponuditi osvježenje. 

- Spoj elektronike s naglaskom na house žanru u kombinaciji s instrumentima i vokalom uživo zasigurno vas neće ostaviti imunima, a smjerovi i sfere u koje ova ekipa zalazi razbudit će sva osjetila i potaknuti i one najtvrdokornije na ples - zaključuju iz Judinog drva.

Vaša reakcija na temu