Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EDINOA BEAUTY & EDUCATION: U Splitu otvoren prvi specijalizirani salon za depilaciju!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

EDINOA BEAUTY & EDUCATION: U Splitu otvoren prvi specijalizirani salon za depilaciju!

'Depilacija kod nas nije samo učinkovita, već i ugodna'

Edinoa beauty & education prvi je specijalizirani salon za depilaciju i edukaciju u Dalmaciji, a otvoren je prije nekoliko dana na splitskim Mejašima (Ulica Josipa Jovića 51).

- Nudimo neusporedivu kvalitetu i stručnost u svakom tretmanu. Depilacija kod nas nije samo učinkovita, već i ugodna. Naš pristup tretmanima je prožet željom da depilacija bude što ugodnija i bezbolnija. Bez obzira na vrstu tretmana depilacije koju klijent odabere, sa sigurnošću ćemo pružiti iznimno profesionalnu uslugu koja će nadmašiti očekivanja. Pridajemo veliku važnost higijeni i čistoći salona, kao i proizvodima koje koristimo jer nam je zadovoljstvo naših klijentica na prvom mjestu - poručila je vlasnica salona Edinoa Ivana Šimić, inače kozmetičarka s više od 15 godina iskustva s tretmanima depilacije, uključujući 11 godina rada u wellness & spa centrima u Hrvatskoj i inozemstvu.


Iz salona Edinoa su naveli da koriste samo najkvalitetnije materijale, uključujući njihovu 100 posto prirodnu šećernu pastu, čime osiguravaju izvanredne rezultate koji zadovoljavaju najviše standarde. U ponudi imaju depilaciju šećernom pastom, hladnim voskom i koncem, a uskoro i Lycon depilaciju.

Osim usluga depilacije, Edinoa je i centar za edukacije depilacija. Treba dodati da kupcima nude i karticu lojalnosti koja pruža posebne popuste za stalne klijentice, a više o svemu se može saznati na njihovoj web stranici i Instagramu.

Vaša reakcija na temu