Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSKLUZIVNA VEČERA U COCCOLU Chef s dvije Michelinove zvjezdice u dva različita restorana stiže u Trogir!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

EKSKLUZIVNA VEČERA U COCCOLU Chef s dvije Michelinove zvjezdice u dva različita restorana stiže u Trogir!

Deni Srdoč i Roko Puče pripremaju gastro senzaciju

Chef Coccola Roko Puče ponovno je pripremio poseban program, koji ovaj trogirski restoran drži na zavidnom nivou. Coccolo je na svjetsku gastro kartu postavio nudeći bifteke omotane u zlatne listiće, kojima nije odolio ni slavni MMA borac Alistair Overeem



Ovog puta će Coccolo ugostiti najmlađeg hrvatskog chefa koji je u svojoj karijeri u dva različita restorana dobio Michelinovu zvjezdicu! Deni Srdoč pripremio je za petak, 27. siječnja, pet sljedova užitka sljubljenih s vinima vinarije Medea.

- Ne propustite ekskluzivni gastro užitak! - poručio je Roko Puče, najavljujući svog kolegu iz riječkog 'Neba', proglašenog najboljim modernističkim nacionalnim restoranom u Hrvatskoj.

Gastro večer uz glazbu uživo starta u 19 sati, cijena večere je 75€ po osobi, a rezervacije se vrše na 091 611 7356.

Vaša reakcija na temu