Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Elegantna lounge atmosfera za vaše događaje u Lena's baru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Elegantna lounge atmosfera za vaše događaje u Lena's baru

Nedavno otvoreni ugostiteljski objekt organizira i domjenke

Bliži se sezona poslovnih božićnih domjenaka i zato pročitajte priču o jednom posebnom mjestu. Naime, nedavno otvoreni Lena's bar, koji je smješten u Splitu na adresi Josipa Jovića 7, u svojoj ponudi ima i usluge organizacije domjenaka, raznih vaših poslovnih i privatnih događaja.

- Kada zakoračite u ovaj elegantni, luksuzno uređeni prostor znat ćete da ste na pravom mjestu. Topli zemljani tonovi, meka rasvjeta i zanimljivi detalji daju prostoru ugodan osjećaj s urbanim karakterom, baš ono što vam treba da ostavite dobar dojam na svoje goste, prijatelje, klijente i uzvanike - poručuju iz Lena's bara.

Ovaj bar nalazi se na lako dostupnoj lokaciji s osiguranim parkingom u garaži i s dostupnim vanjskim parkirnim mjestima za goste bara.

- Lena's bar nije još jedan običan bar, to je osjećaj, elegancija, priča s puno detalja - naglašavaju vlasnici. 

Svojom jedinstvenom kombinacijom sofisticiranosti i ugodnog ozračja, ovo je prostor koje obećava izvanredan doživljaj domjenka za pamćenje. 

Sve informacije o ponudi i dostupnim terminima saznajte pozivom na 091 333 4448.

Vaša reakcija na temu