Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram ELLA DONIJELA TEŠKU ODLUKU 'Nakon šest godina, mislim da je vrijeme za promjene'

ELLA DONIJELA TEŠKU ODLUKU 'Nakon šest godina, mislim da je vrijeme za promjene'

Rastužila pratitelje

Ella Dvornik je danas putem videa na Instagram priči obavijestiti pratitelje o odluci koju je donijela, a koja se mnogima neće svidjeti.

'Nadam se da ste svi dobro. Moram nešto najaviti. Mislim da je užasno bitno s obzirom na to koliko dugo traje. Ova godina je puna promjena tako da sam odlučila donijeti još jednu jako bitnu odluku', započela je influencerica u obraćanju pratiteljima.

'Ove godine je AdventElla ujedno i posljednja AdventElla koju ću raditi. Uopće ne znam zašto se smijem na ovo jer mi nije smiješno. Nakon šest godina mislim da je vrijeme za promjene.

Nadam se da ćete uživati u posljednjoj AdventElli ove godine. Dat ću si ekstra truda da vam bude zanimljivo. A onda, kao i uvijek, možete očekivati nešto drugo od mene', otkrila je Ella.

Inače, AdventElla je projekt koji je influencerica započela prije šest godina, a u kojemu prosinac posvećuje snimanju božićnih videa i darivanju.

Vaša reakcija na temu