Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram ELLA DVORNIK O MAJČINSTVU 'Da majka jesam, 'al prije svega sam ja!'

ELLA DVORNIK O MAJČINSTVU 'Da majka jesam, 'al prije svega sam ja!'

'Imam osjećaj kao da je vrijeme da se vratim unatrag da bi otišla unaprijed', poručila je

Iako su njezini Instagram postovi uglavnom reklame za neke proizvode, posljednji djeluje kao iskren, ljudski, privatni. Ella Dvornik, naime, progovorila je o svojim promišljanjima majčinstva. Imala je potrebu podijeliti svoja razmišljanja, gotovo potvrditi ih među svojim pratiteljima. Evo što je napisala:

'Jeste imali u životu onaj jedan tren di ste rekle - e sad je dosta? Neću biti žrtva same sebe. Ono što je mene prelomilo je rođenje moje djece. Uvijek se nekako zapustim. Reći ću s guštom. 

Nekad se želim vratiti samoj sebi. Još više želim biti ja, bolja ja, posebnija, ekscentrična. Luda. Još više želim šokirati sve, još više ispasti iz tračnica, s pravog puta, sa stereotipa onoga što je majka. 

Da majka jesam, 'al prije svega sam ja. Nekako ne želim dorasti svojim godinama, ne želim biti u kalupu, ne želim se prilagodit niti stopit. Imam osjećaj kao da je vrijeme da se vratim unatrag da bi otišla unaprijed. Imate li vi nekad takve nalete energije? Potrebe za drastičnom promjenom?'.

Komentari su uglavnom bili u duhu onoga što i ona sama osjeća. U njezinom razmišljanju poduprle su je i druge majke, koje još uvijek, bez obzira na sve obveze, pronalaze vremena za sebe.

Vaša reakcija na temu