Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Ella Dvornik pokazala trbuh tri mjeseca nakon zamrzavanja sala

Ella Dvornik pokazala trbuh tri mjeseca nakon zamrzavanja sala

'To će biti dobra odskočna daska za odlazak u teretanu'

Ella Dvornik na Instagramu je pokazala kako joj izgleda trbuh tri mjeseca nakon što se podvrgla tretmanu CoolSculpting, odnosno zamrzavanju sala na trbuhu. 


 - 23. ožujka će biti točno tri mjeseca od tretmana coolsculptinga. Inače se trebaju čekati tri mjeseca da se vide rezultati. Ali ja mislim da bolje od ovog ne može, ravniji trbuh ne može, napisala je pokraj fotografije svog trbuha. Dodala je i kako će joj to biti dobra odskočna daska za odlazak u teretanu.  

Podsjetimo, Ella je snimila  cijeli proces tretmana i taj video je objavila na svom YouTube kanalu. U videu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate. Kazala je kako tretman je skup ali djeluje i daje dobre rezultate. 

Dodala je i kako se isplati i uništava 27 posto masnoće koja se zaledi. Blogerica i influencerica je oduševljena rezultatom i veseli se konačnom ishodu.  CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan, jer salo nije otporno na hladnoću, piše Večernji list.

Vaša reakcija na temu