Ema Gračan je nova Kraljica Hrvatske

Ema Gračan je nova Kraljica Hrvatske

Njena majka Danijela bila je Kraljica svijeta prije 28 godina

Ema Gračan je u rovinjskom hotelu Lone izabrana za novu Kraljicu Hrvatske. Njena majka Danijela Gračan bila je proglašena Kraljicom svijeta 1990. godine te je do danas ostala jedina Hrvatica koja je pobijedila na svjetskom izboru. Otac joj je izbornik mlade hrvatske reprezentacije Nenad Gračan.

 Pored Eme, nekoliko djevojaka ponijelo je lentu, Sonja Lončar je proglašena prvom princezom, dok se Klara Crishmanich okitila titulom druge princeze. Lentu je pobjednici dao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Prekrasne i svestrane djevojke, mnogobrojnoj publici su se predstavile u nekoliko različitih izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Sherri Hill, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Za blistav i svjež izgled kandidatkinja, pobrinula se Esensa Mediterana sa svojom vrhunskom prirodnom kozmetikom.

Cijelu manifestaciju vodili su Mario Sedmak i Mirna Maras, a za nezaboravanu zabavu pobrinula se grupa Colonia i Neno Belan

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare