Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EP LITO: Valentino Bošković, Studio Frendo i Banana zvuk

EP LITO: Valentino Bošković, Studio Frendo i Banana zvuk

Poslušajte

EP Lito sadrži dva singla Valentina Boškovića i Studio Frenda za koje je remikseve napravio Banana zvuk.

Banana zvuk je splitski duo kojeg čine Luka (TBF) i Yuri (ST!llness) koji od 2006. godine šire ljubav prema svim oblicima bass i roots glazbe i bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. 

U svibnju 2020. godine objavili su Re-Shake!, kompilacijsko izdanje koje je u reggae ruho obuklo i pjesmu Valentina Boškovića 'Leteći pijat i jorcot'. Ove godine istu stvar su napravili i za proslogodišnji ljetni singl 'Privremeno lud (Abimbola Bubu) Studio Frenda. I sad su obje pjesme završili na ovom EP-u. 

'Ostavljamo tragove v žito, slušaj Banana Zvuk i EP lito', rekao je frontmen Frendota Sxđ.
'Ma ča ispalo, da ispalo jo ću bit, o Valentino', rekao je Valentino.

'Prije 30 godina ovo izdanje bi zvali singlica, a ne EP. Nazvali smo ga Lito i objavili na najtopliji dan ovog tjedna, ako je nekome slučajno promaklo da je vruće. Prijedlog za serviranje: slušati kraj mora ili u hladu više puta dnevno dok se boje ne rastope', savjetovao je šef sale Mudri Brk.

Vaša reakcija na temu