Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Erasmus Student Network Split traži nove članove

Erasmus Student Network Split traži nove članove

To je najveća studentska organizacija u EUropi s više od 15 tisuća članova u 42 zemlje

Splitski volonteri organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi su za novim članovima. Udruzi se većinom priključuju studenti, ali i mladi entuzijasti i svi željni novih znanja i iskustava.

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15.000 članova, raspoređenih u 42 država, pomažu više od 300.000 studenata koji odlaze na razmjenu. Vodeći se principom 'studenti pomažu studentima', promiču se programi studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest hrvatskih gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Rijeci,Dubrovniku i Splitu, koji je započeo regrutaciju novih članova ovog mjeseca.

Udruga je u potrazi za novim članovima koji su voljni dio svojeg slobodnog vremena posvetiti aktivnom volonterstvu te tako pridonijeti radu splitskog ogranka mreže ESN.

Budući da ESN Split često organizira zabavne, sportske, sociološke, edukativne i kulturalne događaje, potrebni su novi članovi koji bi pomogli u organizaciji navedenih događanja.

Ukoliko se priključe, utoliko novi članovi dobivaju priliku za:

– stjecanje prijateljstava u drugim gradovima Hrvatske, Europe, ali i ostatka svijeta

– radnu praksu u udruzi

– putovanja kako unutar Hrvatske, tako i van nje

– životopis koji više nije samo običan papir

– napredak u komunikaciji na stranom jeziku

– stjecanje organizacijskih, ali i prezentacijskih vještina

– edukaciju o neprofitnim organizacijama, kao i edukaciju koja se može koristiti u struci

– nova znanja i vještine u području struke/zanimanja.

Biti članom organizacije ESN velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za osobni napredak na području tolerancije, uključenosti, multikulturalnosti te internacionalnosti. Imajući na umu da je udruga Erasmus Student Network Hrvatska dvaput proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta!

Detaljnije informacije o ESN-u Split pronađite na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Vaša reakcija na temu