Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ERO S OVOGA SVIJETA Legendarni član Audicije stiže u Split 9. veljače
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ERO S OVOGA SVIJETA Legendarni član Audicije stiže u Split 9. veljače

Željko Ninčić dolazi sa stand up predstavom koja je mnoge nasmijala

Ljubiteljima humora, komedije i legendarne 'Audicije', njen autor i glumac Željko Ninčić, koji sam za sebe kaže da je 'Ero s ovoga svijeta', donosi stand up show istog naziva. Likovi Marinka Ćutuka i Veselog nasmijat će splitsku publiku u Lori u četvrtak, 9. veljače, od 20 sati. 


Dva najatraktivnija lika podsjetit će gledatelje na iskustva s prijemnog ispita za glumu, kao i na druge životne događaje. I dok Marinko Ćutuk više govori o promjenama u regiji, Veseli, kao izbjeglica, priča o iskustvu po bijelom svijetu. 

Naravno, neće zaboraviti nešto kazati i 'jedan o drugome', odnosno Hercegovac o Bosancu i Bosanac o Hercegovcu. Publika će imati priliku prisjetiti se nekih od legendarnih scena, ali i da se zabavi u novim.

U trajanju od preko 100 minuta, Ninčić je napravio zbir najinteresantnijih momenata iz svog autorskog rada te ga obogatio s uvijek prisutnim suvremenim događanjima i zapažanjima, ali ovoga puta u monološkoj formi. 

- Sve teme i likovi su iz našeg okruženja. Inspiracije tu ima i previše. Predstava nikada nije ista, jer prati događanja i osluškuje reakciju publike - rekao je Željko Ninčić.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim.

Vaša reakcija na temu