Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EUREKA Novo mjesto u Splitu za male znanstvenike
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

EUREKA Novo mjesto u Splitu za male znanstvenike

Djeca imaju priliku, među ostalim, izvoditi i preko 200 eksperimenata

Eureka, na adresi Zrinsko-frankopanska 62, novo je mjesto u Splitu na kojem djeca imaju priliku istraživati, učiti i otkrivati svijet prirodnih znanosti kroz izvođenje eksperimenata, igru i zabavu. Edukativni program za djecu uzrasta od 3 do 10 godina osmislile su i provode ga profesorica savjetnica matematike i fizike Svjetlana Tojčić i magistra fizike i doktorandica na zagrebačkom PMF-u Iva Tojčić.

Na radionicama prilagođenim njihovom uzrastu, djeca, izvodeći preko 200 eksperimenata, imaju priliku razvijati maštu, kritičko i analitičko mišljenje, učiti o tajnama svemira, nastanku duga, oblaka, sjena u boji, razvijati motoriku i primjenjivati zakone fizike samostalno izrađujući modele padobrana, žarulje, kompasa, balona na topli zrak i još mnogo toga.

- Uz same radionice u prostoru u Zrinsko-frankopanskoj, bit će tu i gostujućih predavanja renomiranih znanstvenika, posjeta vjetroparkovima i solarnim elektranama, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Festivalu znanosti i ostalim zanimljivim lokacijama i događajima - poručili su iz Eureke.

Sve aktivnosti mogu se popratiti na njihovim Facebook i Instagram profilima, gdje se nalaze i detaljnije informacije o kontaktima, programu, grupama i terminima.

Vaša reakcija na temu