EVO RUKE: U Đardinu je sinoć bio rekordan broj posjetitelja!

EVO RUKE: U Đardinu je sinoć bio rekordan broj posjetitelja!

Večeras nastupa kaštelanski Jukebox Live Band koji će i snimati kadrove za novi spot

Od prvih taktova kantautorske kompozicije Dade Adolfa Topića s nešto izmijenjenim stihovima ('Cijeli život čekam priliku da pjevam u Đardinu rock'n'roll...') prof. Ivan Špar (gitara, vokal) i prof. Igor Šerić (klavijature, vokal) poveli su svoje Gliste (bubnjevi, vokal) i Bandala (bas gitara) kroz cijeli niz svevremenskih uspješnica Filma, Azre, EKV, Bilog botuna, Zabranjenog pušenja, Generacije 5, Time-a, Leba i soli, Metka, Balaša i Dina Dvornika te sugestivno otprašili 145 minuta programa koji je u splitski Đardin privukao do sada rekordni broj posjetitelja.

U mnogobrojnoj publici napokon je prevladala domaća, splitska i hrvatska besida, iako je stranih gostiju bio pozamašan broj 'as usually'. Kako bi Revija i dalje sljedila zacrtane postulate, eksjurokovcima se na sceni u izvedbama pjesama Dina Dvornika (Ti si mi u mislima, Zašto praviš slona od mene, Misliš da sam blesav...)  pridružila za klavirom i Gabi Šerić, 16-godišnja kćer prof. Igora Šerića koji je upravo te pjesme svirao još sredinom 80-tih kao originalni član tadašnjeg Dinovog banda 'Kineski zid II'.

Evo ruke danas u Đardinu predstavlja kaštelanski Jukebox Live Band, ultimativni top show band s programom koji će zasigurno privući sve ljude željne dobre i nadasve kvalitetne glazbe i zabave. Jukebox Live Band nakon premijere singla i TV spota 'Balada' ušli su u studio kako bi iznjedrili album prvijenac, a večerašnji koncert iskoristit će kako bi snimili kadrove za novi TV spot 'More' pod redateljskom palicom Dade Marušića.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare