Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo RUKE! počinje večeras u Đardinu, čekaju nas dva mjeseca koncerata

Evo RUKE! počinje večeras u Đardinu, čekaju nas dva mjeseca koncerata

Na otvaranju nastupaju The Splitters i Harpoon Blues Band

Večeras u Đardinu počinje 6. Revija Urbane KulturE - Evo RUKE! Na otvaranju sviraju The Splitters i Harpoon Blues Band, u subotu Trio Trabacool, a u nedjelju je na rasporedu Cabaret á la Carte u Đardinu. Koncerti počinju u 21.15 sati, a manifestacija traje sve do 8. rujna.

- Građanine, Evo RUKE! te poziva u najljepši splitski park - Đardin u kojem sigurno nećeš zapeti za krivo odsviranu notu, u koje god doba dana/večeri svratio možeš uvijek naći osvježenje, a probrani hrvatski glazbeni bokuni koji su pripremljeni sigurno će zadovoljiti i najizbirljivije. Upozori i prijatelja kako se u splitskom Đardinu ovog ljeta događa nešto posebno i drugačije. Kako bi bio uključen u priču, prati program HR Radio Splita i čitaj Dalmatinski portal. Udahni malo gradske kulture, građanine - stoji u pozivu organizatora. 

Za otvaranje su pripremili 'nešto novo' odnosno bend The Splitters koji su odličnim singlom 'Oboji me' opiturali radijski eter i odlično najavili nadolazeći album u izdanju Croatia Records, 'nešto staro', odnosno Harpoon Blues Band koji je godinama na sceni, a za 'nešto plavo i nešto posuđeno' će se pobrinuti publika, zaključuju organizatori.

 

Vaša reakcija na temu