Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka F-TOURS & SOL AZUR: Posljednji poziv za Dohu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

F-TOURS & SOL AZUR: Posljednji poziv za Dohu!

Organiziran je charter let iz Splita, ostalo je još malo slobodnih mjesta

Hrvatska u utorak igra polufinale Svjetskog prvenstva s Argentinom, a turistička agencije F-tours i Sol Azur organizira charter let iz Splita za Katar. Naime, 13. prosinca u 6 sati ujutro s Resnika se leti direktno za Dohu, a nakon cjelodnevnog boravka u tom gradu, slijedi zajednički odlazak na utakmicu koja se igra na stadionu Lusail (89.000 mjesta) s početkom u 20 sati. Povratak iz Dohe za Split je planiran sutradan, 14. prosinca, u jutarnjim satima.

Cijena aranžmana je 1390 eura (čarter let, takse, transferi i ručna prtljaga), a dodatno se naplaćuje ulaznica za utakmicu u iznosu od 390 eura.

- Ulaznice za utakmicu 3. kategorije za cijelu grupu koja leti direktnim čarter letom su odobrene od strane FIFA-e a uz posredništvo i podršku HNS-a te su već plaćene. Danas do kraja dana očekujemo serijske brojeve ulaznica za registraciju na HAYYA card koja se zbog skraćene procedure sada odobrava u roku od 8 do 24h - naveli su iz agencije Sol Azur.

U posljednja 24 sata rasprodano je 90 posto mjesta u zrakoplovu, a rezervirati svoje možete još sutra do 15 sati ili do popune slobodnih kapaciteta. 

Rezervacije možete izvršiti direktno u agencijama F-Tours Split (Trg Hrvatske bratske zajednice 2, Split, +385 (21) 344 842) ili putem poziva agenciji Sol Azur u Sarajevu +387.61.61.61.60. / 387.33.550.540. kao i na WhatsApp +387.62.619.999.

Vaša reakcija na temu