FABRIQUE TRAŽI ZVIJEZDU: Još samo večeras se možete prijaviti za sudjelovanje u showu, slijedi polufinale i finale!

FABRIQUE TRAŽI ZVIJEZDU: Još samo večeras se možete prijaviti za sudjelovanje u showu, slijedi polufinale i finale!

Popularni pub je osigurao vrijedne nagrade

Večeras je zadnja šansa za prijavu i osvajanje bogatih nagrada u showu 'Fabrique traži zvijezdu', a ocjenjivački sud poručuje da očekuju sve pjevače (i one što znaju i one kojima ne ide baš) jer će im na odluke najviše utjecati njihov performans i kontakt s publikom.

- Pozivamo i sve ovogodišnje kandidate da se pridruže i zapjevaju u neformalnom dijelu natjecanja kako bi se zagrijali za polufinale, a pozivamo i prošlogodišnje natjecatelje kako bismo se prisjetili svih naših zvijezda! - poručili su iz popularnog puba.

Polufinale večeri, dodajmo, održat će se 18. i 20. prosinca, a finale 27. prosinca.

Prijave za formalni dio vrše se na broj +385 99 3209 330.


NAGRADE

STUDIJSKO SNIMANJE PJESME - Budući da smo prošle godine imali priliku upoznati brojne talentirane pjevače, ove godine Fabrique pub u suradnji s poznatim kompozitorom i producentom Tomislavom Mrduljašem, poklanja studijsko snimanje i produciranje singla

PUTOVANJE U VENECIJU - Svaka zvijezda treba predah od nastupa, a za to se pobrinuo i ove godine F-TOURS  koji poklanja putovanje za dvije osobe u Veneciju na karneval u drugi mjesec!
Osigurane su i bogate nagrade za sve finaliste:

PUN BLAGDANSKI STOL by TOMMY - Da naša zvijezda ima prepun blagdanski stol za proslavu s obitelji i prijateljima pobrinuo se Tommy i poklanja poklon bon od 3000 kuna! 

NAOČALE PO IZBORU by OPTIKA ANDA - Da se naša zvijezda može obraniti od klikanja fotoaparata i paparazza pobrinula se Optika Anda i poklanja naočale po izboru u vrijednosti od 1500 kuna!

BLISTAV OSMIJEH by I DENTI - Najljepši osmijeh osigurava našoj zvijezdi I DENTI i poklanja 2500 kuna poklon bon na sve usluge u stomatološkoj ordinaciji.

BEAUTY TRETMAN - The Beauty Bar Split poklanja 1000 kuna poklon bon za tretmane po izboru našoj zvijezdi kako bi zablistala u punom sjaju na pozornici!
Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare