FABRIQUE TRAŽI ZVIJEZDU: Druga sezona popularnih karaoka!

FABRIQUE TRAŽI ZVIJEZDU: Druga sezona popularnih karaoka!

Veliko finale je planirano 27. prosinca, a za najbolje su osigurane i bogate nagrade

Popularni splitski klub Fabrique ponovno organizira karaoke show pod nazivom 'Fabrique traži zvijezdu', a ove su sezone, poručuju iz kluba, zahvaljujući sponzorima pripremili još bogatije nagrade. Natjecanja su svakog četvrtka od 20 sati, a imena članova žirija tek će se objaviti.

Evo što iz Fabriquea kažu o glavnim nagradama:

STUDIJSKO SNIMANJE PJESME - Budući da smo prošle godine imali priliku upoznati brojne talentirane pjevače, ove godine Fabrique pub u suradnji s poznatim kompozitorom i producentom Tomislavom Mrduljašem, poklanja studijsko snimanje i produciranje singla

PUTOVANJE U VENECIJU - Svaka zvijezda treba predah od nastupa, a za to se pobrinuo i ove godine F-TOURS  koji poklanja putovanje za dvije osobe u Veneciju na karneval u drugi mjesec!

Osigurane su i bogate nagrade za sve finaliste:

PUN BLAGDANSKI STOL by TOMMY - Da naša zvijezda ima prepun blagdanski stol za proslavu s obitelji i prijateljima pobrinuo se Tommy i poklanja poklon bon od 3000 kuna! 

NAOČALE PO IZBORU by OPTIKA ANDA - Da se naša zvijezda može obraniti od klikanja fotoaparata i paparazza pobrinula se Optika Anda i poklanja naočale po izboru u vrijednosti od 1500 kuna!

BLISTAV OSMIJEH by I DENTI - Najljepši osmijeh osigurava našoj zvijezdi I DENTI i poklanja 2500 kuna poklon bon na sve usluge u stomatološkoj ordinaciji.

BEAUTY TRETMAN - The Beauty Bar Split poklanja 1000 kuna poklon bon za tretmane po izboru našoj zvijezdi kako bi zablistala u punom sjaju na pozornici!

Veliko finale planirano je za 27. prosinac, a o pobjedniku može odlučivati i publika i to tako da svako naručeno piće nosi jedan glas za njihovog favorita. 

- Skupljajte račune, pozovite ekipu i prijatelje i odlučite o vašem polufinalistu! Prijave se vrše na mail ili na broj 099/3209-330. Imamo listu domaćih i stranih pjesama međutim ako imate posebnih želja ili svoje matrice slobodno ih pošaljite na mail: vangel.likusevski@gmail.com. Žiri ocjenjuje osim glasa i vaš scenski nastup, emocije i vaš kontakt s publikom koja će rado zapjevati s kandidatima! Ovo je karaoke show koji radimo prvenstveno zbog zabave iščekujući Božić, svi talentirani pjevači koji su željni podijeliti svoj glas i talent s nama su više nego dobrodošli ali i svi oni koji se talentiranima samo osjećaju, a jako se žele zabaviti i osjetiti svjetla pozornice jer su simply fabulous! - poručuju Fabrique puba.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(37686, "");
Pregledaj komentare