Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konoba Faro: Morate probati naš grill i pizzu s koje se sir topi na poseban način

Konoba Faro: Morate probati naš grill i pizzu s koje se sir topi na poseban način

Ugostiteljski objekt u Kaštelima ima 40-ak sjedećih mjesta i terasu

Iz ljubavi prema samostalnom obrađivanju grill mesa i tradicionalnim jelima nastala je Konoba-pizzeria Faro, stoga ne treba objašnjavati što je forte ovog ugostiteljskog objekta u Kaštel Novom.

- Kobasice s roštilja, 100 posto juneći ćevapi i pljeskavice te posebna selekcija pizza, s kojih se sir topi na način koji niste vidjeli do sada! Uvjereni smo da nema boljeg grilla od našega, morate probati! - poručili su iz konobe, naglasivši da koriste samo svježe namirnice. 

Faro se nalazi odmah do mora, može se pohvaliti ugodnim ambijentom sa 40-ak sjedećih mjesta i terasom.

- Za sve gurmane koji ozbiljno uživaju u hrani, za sve koji žele u miru provesti vrijeme sa svojim najmilijima, na raspolaganju stoji naše ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da vam svaki obrok ostane u lijepom sjećanju - dodali su.

Vaša reakcija na temu