FEŠTA U STOBREČU Zvijezda večeri starijoj gospođi prije sna ispunila želju

FEŠTA U STOBREČU Zvijezda večeri starijoj gospođi prije sna ispunila želju

Nizali su se hitovi MIše Kovača i Matka Jelavića

Tri dana Stobrečani slave svog zaštitnika sv. Lovru, a večeras je bio vrhunac fešte. U stobrečkom parku u zabavnim programu nastupila je grupa Romanca koja je izvela najlipše arije svita, a potom je pozornicu preuzeo provjereni zabavljač Alen Nižetić.

- Čast mi je što već drugi put nastupam na fešti u Stobreču s mojim bendom, pripremili smo puno lijepih pjesama koje govore o Dalmaciji, Hajduku i feštama - poručio je glazbenik, pa započeo nizati svoje hitove, a onda je dio repertoara posvetio najvećim dalmatinskim hitovima Miše Kovača i Matka Jelavića

Na rivi su se besplatno dijelile srdele i vino, a na Salbunu se igralo finale nogometnog turnira na male branke.

Na samom početku Nižetić je otkrio publici jednu zanimljivost. Naime, jedna ga je gospođa zamolila da oj ispuni želju prije spavanja što nije njemu nije bio ni najmanji problem.

- Prije koncerta upitala me je jedna fetiva Stobrečanka, mislim da se gospođa zove Ana, mogu li izvesti na početku njoj najdražu pjesmu jer će brzo na spavanje - ispričao je Alen na bini pa gospođi Ani ispunio želju i zapjevao ‘Noćas se prijatelji rastaju’ što možete pogledati u našem videozapisu.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49599, "");
Pregledaj komentare