Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Festival autorskih bendova ST-@rt iz Đardina seli u Zentu, u nedjelju nastupa Mjesni odbor

Festival autorskih bendova ST-@rt iz Đardina seli u Zentu, u nedjelju nastupa Mjesni odbor

Program traje tri dana, a svirat će brojni demo bendovi

Festival autorskih bendova ST-@rt zbog nepovoljne vremenske prognoze neće se održati u Đardinu, kao što je planirano, nego u klubu Zenta (ex O'Hara).

Večeras, 8. rujna, je prva polufinalna večer, u subotu je druga, a dan kasnije je finale koje će uveličati i nastup grupe Mjesni odbor. Program počinje u 20.30 sati.

U petak će što znaju pokazati grupe: Mangolija (Split), Mind Zoo (Split), Orka (Split), Stonetribe (Zadar), Statter (Split), The Heaps (Split) i Tri Cheri (Split).

 U subotu će pak nastupiti Bezdan (Split), Floridus (Mostar), Go Lilly (Split), Kob (Split), Mlin (Kaštela), Rich Man (Zadar) i Richter (Varaždin).

Pobjednici polufinalnih večeri nastupit će u nedjeljnom finalu, kada će i Mjesni odbor održati koncert. Ulaz na festival je besplatan...

Vaša reakcija na temu