Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Festival električne mobilnosti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Festival električne mobilnosti

Budite dio EVolucije u City Centeru one 5. i 6. ožujka

Electric EVolution festival prvi je festival električne mobilnosti u Hrvatskoj koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti s ciljem edukacije šire javnosti i prezentacije novih tehnologija u autoindustriji te podizanja svijesti o utjecaju prometa na okoliš.

Tijekom dva dana trajanja festivala moći ćete pogledati aktualnu ponudu auto brendova koji u svom portfelju nude električna i plug-in vozila među kojima su Mercedes-EQ, Tesla, Porsche, Audi, VW, Škoda, Renault, Dacia, Peugeot, Citroen, Opel, Hyundai, KIA te Dongfeng SERES, kao i popratne segmente elektro industrije – e-motore, e-scootere i e-romobile. A ovaj će festival ponuditi i dvije premijere: Novi Peugeot 308 Hybrid i model SERES, koji će po prvi puta biti izloženi u Hrvatskoj. Osim toga, imat ćete priliku provozati automobile marke Tesla te osvojiti odlične nagrade.

Kroz edukativna predavanja saznat ćete sve o električnim vozilima, načinima punjenja, infrastrukturi, mogućnostima subvencija i ostalim prednostima koje biste trebali znati odlučite li se za kupnju električnog vozila.

Vidimo se 5. i 6. ožujka u City Centeru one! 

Vaša reakcija na temu