Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Festivo Band ponovno stiže na Gabine i pripremaju nevjerojatan koncert!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Festivo Band ponovno stiže na Gabine i pripremaju nevjerojatan koncert!

'Savršeno mjesto za uživanje tijekom ljeta'

U petak, 21. srpnja, u 22 sata, Gabine nastavljaju niz koncerata ove ljetne sezone i postaju centar glazbenog spektakla kada će Festivo Band zapaliti pozornicu svojim nevjerojatnim nastupom. Nakon njihovog prošlog nevjerojatnog nastupa u caffe baru Gabine, očekujemo da će ovaj put biti još spektakularniji. 

Gabine su savršeno mjesto za uživanje tijekom ljeta, bez obzira na dob. Ovdje se okupljaju stariji i mlađi, svi željni dobre glazbe, plesa i zabave. Uz to, ponuda pića je raznolika, a posebno se ističu osvježavajući kokteli koji su savršeni za vruće ljetne noći.

- Ovim povodom, poklanjamo bocu pića po izboru pobjedniku našeg giveawaya! Sudjelovanje je jednostavno - samo na Facebook stranici Dalmatinskog portala u komentatima označite prijatelje koje biste poveli na uživanje u nezaboravnom koncertu. Izvlačenje dobitnika je u četvrtak. Vidimo se u petak, 21. srpnja, u 22 sata na Gabinama - mjestu gdje se rađaju nezaboravni trenuci! - poručili su iz caffe bara.

Vaša reakcija na temu