Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Film 'Aleksi' proglašen najboljim na festivalu u New Yerseyju, glavnu ulogu tumači splitski glumac

Film 'Aleksi' proglašen najboljim na festivalu u New Yerseyju, glavnu ulogu tumači splitski glumac

Glavne uloge tumače Zadranka Tihana Lazović i Splićanin Goran Marković

Jedan od najboljih hrvatskih filmova u 2018. godini, 'Aleksi' redateljice i scenaristice Barbare Vekarić, stigao je s Međunarodnog filmskog festivala u New Jerseyju s velikom nagradom u rukama.

Naime, 'Aleksi' je došao kući s nagradom za najbolji film festivala. Štoviše, film je otvorio festival i očito da je na publiku i kritiku ostavio najbolji dojam. Glavne uloge tumače Zadranka Tihana Lazović i Splićanin Goran Marković

Dugometražni prvijenac 31-godišnje Dubrovkinje nastao u hrvatsko-srpskoj koprodukciji, prošle je godine premijerno otvorio i festival u Puli. Prije nego se uspješno otisnuo u svijet, film je obišao i regionalne festivale. 'Aleksi' je trijumfirala na beogradskom FEST-u osvojivši nagradu žirija za najbolji debitantski film.

Vaša reakcija na temu