Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Filmski vikend rezerviran za obitelj
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Filmski vikend rezerviran za obitelj

Ne propustite uzbudljiv vikend u Cineplexxu City Center one Split!

Vrijeme je za obiteljsko druženje ispunjeno smijehom, zabavom i omiljenim Malcima koji će vas osvojiti u novoj avanturi. Naime, u subotu i nedjelju, 2. i 3. srpnja, od 11 do 19 sati, u Cineplexxu City Center one na rasporedu je Family Weekend. I, pogađate: posvećen je upravo animiranom hitu Malci 2: Kako j Gru postao Gru. Radnja novog nastavka prati 12-godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena, a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji.


A osim uzbudljive avanture u koju ćete se upustiti pred velikim platnom, najmlađi će imati priliku zabaviti se u prizemlju centra uz facepainting te bojanje veeelike bojanke s motivima Malaca. U predvorju kina imat će pak priliku svratiti po cool tetovažu i slasne grickalice PomBar, a one najsretnije očekuje i poseban UHU poklon iznenađenja, zato obavezno zavirite pod sjedalo u kinodvorani.

Vidimo se ovog vikenda u Cineplexxu na Family Weekendu

Vaša reakcija na temu