Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Firma Doris Pinčić prošle godine je ostvarila milijunske prihode

Firma Doris Pinčić prošle godine je ostvarila milijunske prihode

Firma je registrirana za djelatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa

Doris Pinčić Rogoznica radi na mnogo različitih projekata. Osim što vodi emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', često se pojavljuje u reklamama a zarađuje i na Instagramu, piše 24sata.

Nakon razvoda od Borisa Rogoznice voditeljica je ostala na mjestu direktorice njihove nekad zajedničke tvrtke DPR d.o.o. Tvrtku su osnovali 2015. godine u Velikoj Mlaki te je registrirana za djelatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa.

U podacima na poslovna.hr stoji da je DPR d.o.o. u 2020. ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 1.196.089,00 kn. U prethodnom razdoblju subjekt je ostvario što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od -9.499,00 kn u odnosu na prethodno razdoblje kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 1.205.588,00 kn. Poslovni subjekt je tijekom posljednje dvije godine poslovao s dobiti. DPR d.o.o. je u 2020. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 110.032,00 kn dok je ostvarena neto marža iznosila 9,20%.

Poslovni subjekt DPR d.o.o. u 2020. nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je 2 zaposlenika. Temeljni kapital poslovnog subjekta financiran je 100% domaćim kapitalom.

Vaša reakcija na temu