Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Paloma A. on Unsplash FLAG PUB Misno pivo Valentina Boškovića za pomoć KBC-u Split!

FLAG PUB Misno pivo Valentina Boškovića za pomoć KBC-u Split!

Svu zaradu uplatit će za Odjel onkologije

U splitskom Flag Pubu u petak sve posjetitelje očekuje Misno pivo Valentina Boškovića!

- Nakon Zoran Šprajca & TBF-a, ove godine na humanitarnu akciju nam dolazi Valentino Bošković. Zbog svoje poslovne odsutnosti i boravka na Marsotu, Valentino nam je poslao ricetu i ispričnicu za izostanak! Napravili smo Misno pivo po riceti, a šolde od zarade ćemo uplatiti Ligi za borbu protiv raka - poručili su iz craft pivovare LAB Split.

Zaradu od prodaje ovog piva uplatit će za Odjel onkologije splitskog KBC-a, a ispričali su i priču o tome tko je Valentono Bošković i kako je nastalo Misno pivo.

- O Valentinotu znamo jako malo... poznato je da je Valentino astronaut, revoltiran stanjem na Broču 1646. godine sagradio roketu (po nonotovoj riceti) te odletio na Marsot. Sada nam šalje svoje misli, pjesme i pisma na zemlju i time nas priprema za svoj povratak roketon 2046. godine. Po službenim informacijama, Valentino će se spustiti na Vidovu Goru na Valentinovo 2046. godine i odmah održati svoj prvi koncert! Ricetu koju nam je Valentinot poslao je bila toliko ispred svog vremena i toliko napredna, da smo u pomoć pozvali američku pivovaru IDOL Beer Works s kojom smo u kolaboraciji napravili Misno pivo što ga je ukre od popa 1646. posli mise! - dodali su iz splitske pivovare.


Vaša reakcija na temu