Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FMFS iduća tri dana 'plovi' Drugom stranom Mediterana

FMFS iduća tri dana 'plovi' Drugom stranom Mediterana

Večeras se na platou ispred Doma mladih završava program srednjeg metra

Dugometražni program 13. FMFS-a završava 'Drugom stranom Mediteranom' u sklopu kojeg se iduća tri dana van konkurencije prikazuju filmovi iz zemalja Južne Amerike.

Program večeras u ljetnom kinu 'Bačvice' otvara meksički film 'Bez posebnih obilježja', dugometražni prvijenac redateljice Fernande Valadez za kojeg je osvojila nagradu publike za najbolji film na festivalu u Sundanceu.

Na Bačvicama će i redatelj Ivan Grgur predstaviti svoj kratki film 'Sigurno mrtvi' s kojim se u programu 'Ješke' natječe za nagradu od 13 tisuća kuna. Odluku o najboljem hrvatskom kratkometražnom filmu donijet će žiri u sastavu Andrija Mardešić, prošlogodišnji pobjednik 'Ješki', producentica Tamara Babun, te Marko Pekić, nezavisni HR distributer i pokretač mreže kina kino.hr.


Večeras se na platou ispred Doma mladih završava program srednjeg metra i to filmom 'Nihilist' redateljice Renate Lučić, a uslijedit će tri filma iz međunarodnog programa, izraelski 'Oslo', libanonski 'Barakat' i talijansko-kubanski 'The Oceans are the Real Continents'.

Ulaznice za reprizne projekcije festivalskih filmova ('Sin', 'Yalda, noć oprosta', 'La Llorona', 'Sole', 'Mater' i 'Pljačka stoljeća') u redovnom programu Ljetnog kina 'Bačvice' su već u prodaji, putem webshopa ili na festivalskoj blagajni od 20 do 22 sata.

Vaša reakcija na temu